Evenimentul Zilei > Actualitate > O VEDETĂ TV, prinsă cu DROGURI asupra sa. Ce CANTITATE de CANNABIS avea asupra sa
O VEDETĂ TV, prinsă cu DROGURI asupra sa. Ce CANTITATE de CANNABIS avea asupra sa

O VEDETĂ TV, prinsă cu DROGURI asupra sa. Ce CANTITATE de CANNABIS avea asupra sa

Unul dintre cei mai apreciați actori din teatrul românesc, dar și din serialele TV autohtone -Cuzin Toma, a fost prins în trecutul apropiat cu droguri. Mai exact, cannabis.

Actorul Cuzin Toma, alias "Firicel" din "Las Fierbinţi", a fost prins de procurorii DIICOT cu "mortul" asupra sa şi s-a ales cu dosar penal, pentru deţinere de substanţe interzise.

Conform spynews.ro,  s-a aflat motivul care a condus, recent, la clasarea dosarului în care Cuzin Toma era acuzat de deţinere de droguri: actorul avea o cantitate prea mică pentru a putea fi suspectat de trafic.

 

Conform informaţiilor intrate în posesia jurnaliştilor de la publicația amintită, poliţiştii şi procurorii antidrog au descoperit asupra lui "Firicel" 1,92 gr. de cannabis, un grinder din material plastic şi un grinder metalic (dispozitive speciale pentru mărunţit "iarba").

 

Oamenii legii au considerat că substanța găsită, una încadrată la risc minim, dar și cantitatea nu reprezintă un pericol pentru societate, aceștia redirecționându-și eforturile către problemele majore ale României.