Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramatic! Un sportiv CELEBRU, dat dispărut de familie. Ultima oară a fost văzut confuz, îmbrăcat doar în lenjerie intimă
Dramatic! Un sportiv CELEBRU, dat dispărut de familie. Ultima oară a fost văzut confuz, îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dramatic! Un sportiv CELEBRU, dat dispărut de familie. Ultima oară a fost văzut confuz, îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Australianul Grand Hackett, fost campion olimpic la înot, a fost dat dispărut de familia sa, îngrijorată că nu a mai dat niciun semn de viață după ce a fost reținut pentru scurt timp de poliție miercuri, în urma unei căderi nervoase, anunță presa de la antipozi.

Chiar înainte ca familia să-i semnaleze dispariția, sportivul postase o fotografie pe Instagram, cu fața tumefiată și nasul însângerat, acuzându-și fratele că l-a lovit. 

Hackett, care s-a confruntat în ultimii ani cu probleme legate de consumul de droguri și alcool, fusese reținut miercuri de poliția din Gold Coast, după ce părinții săi au anunțat că acesta a avut o cădere nervoasă.

După postarea de pe Instagram, Grant Hackett nu a mai dat niciun semn de viață, iar familia sa este acum foarte îngrijorată.

"Cu siguranță a dispărut, este perturbat din punct de vedere psihic. Suntem extrem de îngrijorați", a declarat tatăl înotătorului, conform Agerpres, adăugând că fiul său a ratat două întâlniri, cu medicul și cu avocatul său. "Are nevoie urgentă de ajutor", a adăugat el.

Grant Hackett, una dintre marile vedete ale înotului australian, a petrecut o perioadă într-un centru de reabilitare, în 2014, din cauza dependenței de pastile de dormit după ce a fost reperat în holul unui cazinou din Melbourne dezorientat și purtând doar lenjeria de corp.

În aprilie 2016, Hackett a fost anchetat de poliția de pe aeroportul din Melbourne după o altercație cu un pasager, produsă într-un avion cu care călătorea de la Adelaide. El a recunoscut atunci că se afla în stare de ebrietate, explicând că era dezamăgit după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Rio. Conform BBC, Hackett ar fi fost reperat de polițiștii australieni în cursul zilei de joi, în orașul Gold Coast.

Hackett a câștigat aurul olimpic la JO de la Sydney, din anul 2000, și la JO de la Atena din 2004, în proba de 1.500 metri, și s-a retras după JO din 2008 de la Beijing, unde a urcat pe treapta a doua a podiumului. El mai are în palmares 10 titluri de campion mondial în bazin olimpic și alte 7 în bazin scurt, cucerind totodată 5 medalii de aur la Jocurile Commonwealth-ului.