Evenimentul Zilei > Monden > Drama neștiută din viața unei vedete. A fost răpită, drogată și violată în mod repetat
Drama neștiută din viața unei vedete. A fost răpită, drogată și violată în mod repetat

Drama neștiută din viața unei vedete. A fost răpită, drogată și violată în mod repetat

Una dintre cele mai apreciate artiste din Marea Britanie a acceptat să vorbească despre drama ascunsă din viața ei.

Aimee Anne sau „Duffy”, cum mai este cunoscută cântăreața galeză, a acceptat să povestească, într-un mesaj postat pe Instagram, despre drama neștiută din viața ei. Din cauza acestei traume, Duffy a pus capăt și carierei artistice.

În vârstă de 35 de ani, cântăreța a vorbit în contextul condamnării lui Harvey Weinstein, mogulul american din industria cinematografică. „Adevărul este, şi credeţi-mă că sunt bine acum, am fost violată şi drogată şi ţinută captivă mai multe zile. Desigur, am supravieţuit, dar recuperarea a durat. Nu există un mod uşor de a o spune. Dar vă pot spune că în ultimul deceniu, după mii şi mii de zile, m-am angajat să simt din nou lumina soarelui în inima mea. Soarele străluceşte acum”, s-a destăinuit Duffy, citată de BBC.

A acceptat să vorbească la insistențele unui jurnalist, care i-a câștigat încrederea: „Nu vă puteţi imagine de câte ori m-am gândit să scriu despre asta. Mulţi dintre voi v-aţi întrebat ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a găsit un mod de a ajunge la mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost un drăguţ şi m-am simţit minunat să pot vorbi în sfârşit”.

În încheierea comentariului, Aimee Anne le cere fanilor să respecte retragerea ei din lumina reflectoarelor și faptul că „nu vreau nicio intruziune în familia mea. Vă rog să mă susţineţi pentru a face din asta o experienţă pozitivă”.

Cu singleul „Mercy”, Duffy a petrecut cinci săptămâni în topurile britanice, dar de un mare succes european s-a bucurat și albumul ei de debut, „Rockferry”. A câștigat un premiu Grammy şi laurii BRIT Awards. Numai acest album s-a vândut, la nivel global, în peste 9 milioane de copii!