Puțini știu, însă, că îndrăgitul actor a fost pus în fața unui diagnostic crunt. Chiar el a povestit totul, fără nicio reținere, în stilul său caracteristic.

Deși a fost luat prin surprindere de diagnosticul dat de medici, Florin Călinescu nu s-a dat bătut și și-a găsit puterea de a face față situației.

După ce a fost diagnosticat cu cancer de piele, omul de televiziune a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului.

„Ți se înmoaie genunchii!” Aceasta este senzația pe care a trăit-o actorul când a ajuns la oncologie, după cum chiar el a mărturisit.

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a spus Călinescu.

Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu, extirpându-i tumora, și asigurându-se că totul este bine. Omul de televiziune a rămas cu o cicatrice la nas după intervenția chirurgicală, aceasta fiind înlăturată cu ajutorul laserului.

„Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat pentru Click dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu.

Te-ar putea interesa și: