Micuțul Damian David Andrei Alexandru, în vârstă de 6 ani, a plecat de acasă joi, în jurul orelor 14.00, iar de atunci părinții nu mai știu nimic de el. Primele informații, anunță spynews.ro, sunt că Damian Alexandru a ieșit din curte fără să anunțe pe cineva, profitând de neatenția celorlalți membri ai familiei.

După patru ore de așteptări, părinții au anunțat Poliția, iar întreg IPJ Sibiu este acum în alertă. Ofițerii au dat primele indicii despre băiat, rugând cetățenii să anunțe dacă îl zăresc. Copilul are următoarele semnalmente: „1,20 metri înălțime, greutate 20 de kilograme, păr blond, scurt, ochii albaștri, constituția atletică. La momentul dispariției, purta pantaloni negri de trening, un maiou verde și adidași din pânză de culoare neagră”.

Și la Constanța a dispărut un copil

Drama de la Sibiu survine celei de la Constanța, unde un băiat în vârstă de 12 ani a plecat de acasă fără să le spună un cuvânt părinților.

Mihai Vasile a fost certat de tatăl său pentru că a chiulit de la şcoală. La un moment dat, le-a spus părinţilor că merge să îşi conducă prietenul până la poartă, care venise să-l viziteze. Au fost ultimele cuvinte pe care părinții le-au auzit din gura copilului. Când au sesizat că Mihai nu se mai întoarce acasă, aceștia au seziat Poliția, cerând ajutorul pentru găsirea băiatului.