Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMĂ în familia REGELUI MANELELOR. FLORIN SALAM este în LACRIMI
DRAMĂ în familia REGELUI MANELELOR. FLORIN SALAM este în LACRIMI

DRAMĂ în familia REGELUI MANELELOR. FLORIN SALAM este în LACRIMI

Florin Salam are o perioadă grea, deoarece fiica sa, Betty Salam, și-a amânat nunta. Aceasta s-a căsătorit civil cu Cătălin Vișănescu acum două săptămâni.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, și Cătălin Vișănescu, au amânat nunta, după ce s-au căsătorit civil acum două săptămâni.

Cătălin Vişănescu a vorbit la o emisiune tv despre surpriza făcută de soția lui, cu ocazia zilei sale de naștere: „S-a revanșat, cred că la câte surprize i-am făcut până acum. S-a organizat cu o mătușă de-a ei și alți complici. A trimis pe cineva la mare, unde am rezervat acolo un apartament. A luat cheia înainte, a vorbit cu administratorul. Ne-a umplut tot apartamentul, din cameră, în living, era și șampanie”.

Acesta a anunţat că nunta a fost amânată: ”Am zis că e mai ok așa. S-au strâns prea multe cheltuieli și cu nunta și cu botezul, prea mult stres. Trebuie să stai cu câteva luni înainte să aranjezi, e un haos total. (…) Micuțul se va numi Matias Ștefan, de la mama lui, în primul rând. Matias, tot așa, a fost o chestie inopinată”, scrie B1.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.