Într-o oarecare măsură, cazul Georgianei Unchiașu, fata care s-a spânzurat la Vâlcea, și crimele din Caracal au o legătură sumbră. Tânăra nu a mai fost căutată de Poliție pe motiv că pleca frecvent de acasă și era o tânără obișnuită cu moravuri ușoare.

Cazul este o adevărată dramă în adevăratul sens al cuvântului. Georgiana avea un anturaj rău famat, dar pe lângă asta ascundea un mare secret. Cu toate astea, fără să spună la cineva, s-a spânzurat, cel mai probabil pe data de 9 mai. Poliția a căutat-o câteva zile, dar pe motiv că pleca frecvent de acasă, după care revenea în familie, acțiuna a durat doar două zile.

Cronologic, faptele stau în felul următor: pe 11 mai, tatăl fetei a sunat la 112 și a anunțat că fata lui care a plecat să cumpere o înghețată, nu s-a mai întors acasă. Cercetările efectuate, au scos la iveală că fata a plecat nu să cumpere înghetață, și să petreacă alături de o prietenă și alți patru bărbați, unul dintre ei căsătorit și tată a trei copii, la marginea unei păduri din satul vecin.

Ancheta derulată de polițiști a mai scos la iveală faptul că Georgiana a plecat de acasă, pe data de 9 mai, dar tatăl ei a sunat la 112, abia după două zile. Polițiștii spun că petrecerea de la marginea localității Tomșani s-a finalizat cu o orgie sexuală, datele sexuale ducând spre această pistă. După acest episod, Georgiana a ales să se spânzure, moivul fiind unul necunoscut.

Potrivit datelor oficiale, părinții l-au sunat pe șeful de post, pe data de 10 mai, dar acesta a motivat că este duminică și să revină a doua zi, când este program de lucru. Niciodată, Georgiana nu a lipsit de acasă mai mult de două zile, iar asta i-a alarmat pe părinții, care au sunat la 112, pe data de 11 mai, și au anunțat dispariția fetei. A fost formată o echipă de cercetare care a renunțat după câteva zile, pe motivul că fata va reveni acasă. Nu a mai revenit, deoarece pe data de 16 mai a fost găsită spânzurată, de o femeie care culegea ciuperci.

Potrivit presei locale, polițiștii ar fi aflat că fata era bătută violent de tatăl ei, ba mai mult au fost găsite mai multe mesaje de tip wattsup în care tânăra ar fi susținut că era violată de propriul părinte. Cercetările continuă pentru a stabili starea de fapt cu privire la aceste aspecte.