Evenimentul Zilei > Monden > Dramă fără margini pentru o celebră artistă, infectată cu COVID. Și-a scris testamentul!
Dramă fără margini pentru o celebră artistă, infectată cu COVID. Și-a scris testamentul!

Dramă fără margini pentru o celebră artistă, infectată cu COVID. Și-a scris testamentul!

Una dintre cele mai iubite artiste din lume a trăit momente de coșmar după ce a fost infectată cu COVID. Din teama că va muri, artista a făcut un gest extrem.

Pink, una dintre cele mai apreciate artiste din lume, a fost infectată cu COVID. După ce a depășit cu bine momentul critic, artista a povestit că a crezut că va muri. Aceasta a fost atât de speriată încât și-a rescris testamentul.

Artista, a cărei avere se ridică la o valoare de 200 de milioane de dolari, a fost infectată cu COVID în luna aprilie.

Mi-a fost extrem de rău. Am crezut că o să mor și mi-am rescris testamentul”, a dezvăluit Pink, în vârstă de 41 de ani, într-un interviu acordat lui Mark Wright la Heart Radio. „L-am sunat pe cel mai bun prieten al meu și i-am spus: ”Am nevoie doar să îi spui lui Willow cât de mult o iubesc.” „A fost foarte, înfricoșător și foarte rău”, a mai spus aartista.

„Ca părinte, te gândești: ”Ce las pentru copilul meu? Ce îi învăț? Vor reuși în lumea asta? Și ce ce ar trebui să le spun dacă sunt ultimele cuvinte pe care o să le adresez copiilor mei?”, sunt doar câteva dintre întrebările pe care artista a mărturisit că și le-a pus.

Fiul lui Pink, infectat cu COVID-19

Jameson (3 ani), fiul lui Pink, a fost și el infectat cu COVID-19. Într-un mesaj publicat pe Instagram Live în care a apărut alături de una dintre prietenele sale, scriitoarea Jen Pastiloff, Pink a declarat: ”Au fost multe nopţi în care am plâns şi niciodată nu m-am rugat mai mult în viaţa mea. E amuzant, dar la un moment dat i-am crezut (pe medici, la începutul pandemiei, n.r.) atunci când ne-au promis că vor fi în regulă copiii noştri. Acest lucru nu este garantat. Nimeni nu este în siguranţă”.