Evenimentul ZileiSocialDoctorii nu i-au mai dat nicio șansă. O româncă infectată cu coronavirus s-a recuperat miraculos

Doctorii nu i-au mai dat nicio șansă. O româncă infectată cu coronavirus s-a recuperat miraculos

Doctorii nu i-au mai dat nicio șansă. O româncă infectată cu coronavirus s-a recuperat miraculos
O femeie în vârstă de 38 de ani și-a revenit ca prin minune, după ce a traversat luni de zile o perioadă critică și a stat intubată la Terapie Intensivă.

O femeie a scăpat teafără din încercarea vieții ei. S-a infectat cu coronavirus, a făcut o formă gravă a bolii, a ajuns la Secția de Terapie Intensivă și s-a însănătoșit atunci când doctorii nu-i mai dădeau nicio șansă de scăpare. Pacienta, în vârstă de 38 de ani, a reprezentat unul dintre cele mai grave cazuri întâlnite în spitalele din orașele Deva și Timișoara.

A avut plămânii afectați în proporție de 80%. Femeiea nu mai primise nicio șansă de supraviețuire din partea personalului medical

Mai întâi a ajuns la Spitalul de Urgență din Deva, dar pentru că starea ei de sănătate s-a deteriorat dramatic, a fost transferată la Timișoara, la Spitalul „Victor Babeș”. Avea plămânii grav afectați, iar medicii nu credeau că mai poate să supraviețuiască.

„Mă rugăm la Dumnezeu să îmi dea putere să rezist pentru copil, că doar atât am avut. Dar, după aceea n-am mai știut absolut nimic. Cu greu am fost detubată, după două luni de intubare. „Îmi închipuiam eu că intră pe geam și se culcă în pat lângă mine (n.r. – fiica pacientei) și dormeam îmbrățișată cu ea. Era visul care m-a întărit și m-a care ținut în viață”, a povestit femeia la Antena 3.

„Soțul meu a avut grijă de mine ca de un copil mic. Nu mă puteam mișca, nu îmi simțeam picioarele”

Plâmânii i-au fost afectați în proporție de 80% și a suportat zeci de intervenții medicale, conform sursei citate. Soțul i-a fost alături în toată această perioadă critică, după infectarea cu coronavirus. „Soțul meu a avut grijă de mine ca de un copil mic. Nu mă puteam mișca, nu îmi simțeam picioarele. Stăteam inertă în pat. După aceea au urmat dureri îngrozitoare”, a mai afirmat femeia care s-a însănătoșit miraculos.

Acum, ea a revenit la muncă, și-a reluat activitatea și s-a întors printre colegii de la Consiliul Județean Hunedoara.


Accesează: