Evenimentul Zilei > Actualitate > Bianca Drăguşanu, prea păcătoasă? Ce i s-a întâmplat în Joia Mare a atras atenţia tuturor tabloidelor
Bianca Drăguşanu, prea păcătoasă? Ce i s-a întâmplat în Joia Mare a atras atenţia tuturor tabloidelor

Bianca Drăguşanu, prea păcătoasă? Ce i s-a întâmplat în Joia Mare a atras atenţia tuturor tabloidelor

Bianca Drăgușanu a avut parte de experiență extrem de neplăcută chiar în Joia Mare. Vedeta s-a destăinuit pe Facebook prietenilor virtuali pentru a găsi un hoț care a „prădat-o”.

Bianca a povestit că cineva i-a furat o pereche de ochelari de soare, în timp ce se afla într-un magazin și proba o geacă. Hoțul a profitat de neatenția divei și i-a furat obiectul prețios și a dispărut. 

Drăgușanu i-a cerut public persoanei care i-a furat ochelarii să îi înapoieze, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un cadou primit de la nașa ei și la care ține foarte mult, scrie Libertatea.ro. 

Bianca Drăguşanu s-a făcut remarcată încă din liceu, dar nu prin comportamentul exemplar şi note foarte bune, ci datorită confictelor cu profesorii şi colegele. Şi-a dorit din copilărie să ajungă o femeie de afaceri independentă, dar datorită frumuseţii sale şi a dimensiunilor de invidiat, 95-65-95, a ales carieră de model. 

La varstă de 16 ani a apărut la emisiunea Din dragoste pentru a-şi recupera iubirea, un domn din Petroşani.Prima ei apariţie notabilă în ipostaze sexi a avut-o la vârstă de 21 de ani când a pozat la fata de la pagină 5 pentru ziarul Libertatea.

 În acea perioada era mai plinuţă şi avea părul creţ, după modă anilor '90. Până în urmă cu 2 ani nimeni nu auzise de Bianca Drăguşanu, nu ştia nimeni cine este. Avea şuviţe şatene, îşi descoperise farmecele p e care le folosea din plin că model , iar în privat se spune despre ea că lucra că damă de companie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.