Acțiunea s-a desfășurat sub conducerea polițiștilor de la combaterea criminalității organizate, sub coordonarea DIICOT.

Bărbatul a fost prins la începutul acestei luni, în timp ce primea o sumă de bani de la o minoră. În schimbul banilor, acesta i-a promis că nu va publica pe internet fotografii cu minora în ipostaze intime.

Potrivit datelor din anchetă, puse la dispoziție de DIICOT, bărbatul și-a abordat victima online, prin intermediul unei rețele de socializare. Acesta a profitat de naivitatea minorei și a reușit să o determine să se îndrăgostească de el. Apoi a convins-o să se fotografieze în ipostaze delicate și să-i trimită pozele.

Bărbatul a început apoi să o șantajeze că va publica pe internet fotografiile și a amenințat-o inclusiv cu acte de violență fizică. În schimbul tăcerii, suspectul i-a cerut bani.

Șantajistul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi prezentat Tribunalului din Caraș-Severin. Judecătorii au decis arestarea acestuia la domiciliu.

Flagrantul a fost desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciului Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, notează Digi24.

 

Te-ar putea interesa și: