Evenimentul Zilei > Actualitate > Dragoste în vremea coronavirusului. „O casă, trei generaţii şi pandemia mondială”
Dragoste în vremea coronavirusului. „O casă, trei generaţii şi pandemia mondială”

Dragoste în vremea coronavirusului. „O casă, trei generaţii şi pandemia mondială”

În plină pandemie, televiziunea publică din Cehia pregătește un sitcom despre coronavirus, mai precis despre viața în carantină. Serialul va avea șase episoade și va fi difuzat la finalul acestei luni.

Numit „Dragoste în vremea coronavirusului”, sitcomul este descris, în trailerul de pe site-ul televiziunii cehe drept „O casă, trei generaţii şi pandemia mondială”, conform news.ro. Locația de filmare a fost stabilită într-un bloc de apartamente din Praga și vor începe în 14 aprilie, pentru ca cele șase episoade să fie gata până pe 27 aprilie, când este anunțată lansarea.

Personajele sunt un adolescent singur, ai cărui părinți au fost obligați să rămână în străinătate, un bărbat rămas singur după ce soția sa a fost blocată în afara orașului și un cuplu proaspăt căsătorit. Toți se află în izolare și trebuie să se descurce în situațiile imaginate de realizatori. De altfel, aceștia au imaginat o relație interactivă cu telespectatorii, care au fost invitați să contribuie serial cu anecdote și întâmplări hazlii trăite în carantină.

Pentru a respecta restricțiile impuse de autorități, filmările se vor face cu camere mânuite de la distanţă şi doar actorii vor fi prezenţi fizic în scenă.