Evenimentul Zilei > Actualitate > NU E GLUMĂ! Ce poți să pățești în timp ce faci DRAGOSTE. Cazul care a UIMIT lumea medicală
NU E GLUMĂ! Ce poți să pățești în timp ce faci DRAGOSTE. Cazul care a UIMIT lumea medicală

NU E GLUMĂ! Ce poți să pățești în timp ce faci DRAGOSTE. Cazul care a UIMIT lumea medicală

Pe măsură ce un cuplu devine tot mai pasional în dormitor sau în afara lui, accidentele survenite în urma relațiilor intime devin tot mai multe.

Acesta s-ar putea să fie însă unul dintre cele mai înspăimântătoare accidente petrecut în pat. Un bărbat, în vârstă de 29 de ani și-a pierdut parțial vederea, după ce a avut un orgasm intens, scrie Daily Star.

Din fericire, bărbatul nu și-a pierdut total văzul, însă s-a trezit dimineață că nu poate vedea decât cu un singur ochi. 

Bărbatul alarmat s-a dus la spital pentru a afla ce i s-a întâmplat. După examinare, medicii au observat că acesta avea un cheag de sânge în ochiul stâng care îi bloca văzul.

Întrebat ce a făcut cu o seară înaiinte, bărbatul a fost nevoit să recunoască că a avut parte de un orgasm foarte inteens. 

Medicii au ajuns la concluzia că bărbatul și-a încordat atât de tare mușchii abdominali, încât presiunea a determinat spargerea unui vas de sânge în ochi.

Întâmplarea a fost publicată în British Medical Journal ca studiu de caz. Bărbatul și-a recăpătat ulterior vederea.