Evenimentul Zilei > Social > Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, va face filme cu Brad Pitt
Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, va face filme cu Brad Pitt

Dragoş Săvulescu, fostul patron de la Dinamo, va face filme cu Brad Pitt

Omul de afaceri român va produce o serie de filme, de toate genurile, având o colaborare cu Cross Creek Pictures, una din cele mai în vogă companii de producţie de la Hollywood.

O publicaţie importantă din showbiz-ul american, Deadline Hollywood,  informează că Dragoş Săvulescu s-a asociat cu cea mai în vogă, în acest moment, casă de producţie din Hollywood, Cross Creek Pictures, pentru a produce câteva filme pe an, pe un termen nedefinit. Împreună, vor finanţa producţii comerciale de film din diferite genuri-Science-Fiction, acţiune, dramă, aventură, etc. cu bugete între 20-65 milioane dolari având ca protagonişti actori de renume mondial.

Asociat cu Brad Pitt

Primul film pe care îl vor produce Dragoş Săvulescu şi casa de producţie Cross Creek Pictures de numeşte “He Wanted The Moon”, iar rolul principal îi va reveni lui Brad Pitt, el interpretând rolul unui doctor de la mijlocul secolului trecut care, studiind depresia maniacală, a alunecat el însuşi în ea iar fiica lui va încerca să-l ajute şi în acelaşi timp să se ajute pe ea însăşi să facă faţă acestei situaţii. Compania de producţie a lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, este şi ea asociată la producţia acestui film.

De la hobby la afacere

Omul de afaceri român s-a lansat de ceva vreme în lumea filmului, iniţial din curiozitate care a devenit între timp o pasiune. Dragoş Săvulescu a debutat ca actor în filmul “Love by Design” (2014) în regia lui Michael Damian, unde a ucat alături de celebra Jane Seymour. A continuat apoi cu apariţii din ce în ce mai consistente în filmele “Palatul Pionierilor” (2015: regia Bobby Păunescu), “High Strung” (2016: regia Michael Damian) şi “Limani” (2016: regia Viorel Sergovici). Ultima lui apariţie a fot în thrillerul “Criminal”, film care a avut cel mai mare buget dintre toate filmele la care a participat, 30 milioane dolari, precum şi o distribuţie de marcă în persoanele lui Kevin Costner, Gal Godot, Ryan Reynolds, Gary Oldman şi Tommy Lee Jones.