Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea vorbeşte, în premieră, depre INFILTRAŢII lui IOHANNIS în PSD. “Vor fi păstraţi pentru sămânţă”
Dragnea vorbeşte, în premieră, depre INFILTRAŢII lui IOHANNIS în PSD. “Vor fi păstraţi pentru sămânţă”

Dragnea vorbeşte, în premieră, depre INFILTRAŢII lui IOHANNIS în PSD. “Vor fi păstraţi pentru sămânţă”

Liviu Dragnea susţine că a identificat în partidul pe care-l conduce doi-trei ”infiltraţi de-ai lui Iohannis”, liderul social-democrat precizând că aceştia vor fi ”păstraţi pentru sămânţă”.

Solicitat să precizeze dacă a identificat în PSD ”inflitraţi” care sunt de partea preşedintelui Iohannis, aşa cum a declarat în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspuns: ”Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie – din susrse deschise, analizând ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni. Îi vedeţi la televizor, sunt doi-trei”.

Întrebat ce va face PSD cu aceştia, Dragnea a răspuns în glumă: ”Îi păstrăm pentru sămânţă”. 

Liviu Dragnea a declarat în urmă cu o săptămână, răspunzând unei întrebări, că mai mulţi parlamentari PSD au ridicat, în cadrul şedinţei de grup, "problema" existenţei în partid a unor "infiltraţi" care ar "asculta" de şeful statului, Klaus Iohannis, el arătând că nu va da numele acestora. (surse: antena3.ro, mediafax.ro)