Anunțul făcut de Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță, că vor candida în tandem la conducerea PSD, a provocat un val de reacții în PSD. „Deocamdată, eu sunt șeful în PSD”, a spus premierul Victor Ponta. Deputatul Mădălin Voicu a anunțat că „dacă îl enervează, s-ar putea să candideze și el”. În opinia sa, Sebastian Ghiță trebuie să facă dovada maturității, înainte de a intra în această competiție.

Liderii PSD s-au ferit să-i critice direct pe Dragnea și Ghiță, insistând că toți membrii de partid trebuie să se concentreze pe campania electorală. Valeriu Zgonea, el însuși un posibil pretendent la șefia partidului, a afirmat: „Eu mă ocup de campania premierului. Nu am niciun comentariu de făcut nici la nivelul domnului Dragnea, nici al domnului Șova, nici al domnului Sebastian Ghiță”, a spus Zgonea, pentru Mediafax.

Și Șova, suspendat din partid după ce a discutat cu Hrebenciuc despre PSD, a scris pe Facebook: „Zilele acestea au început discuții despre o funcție care îi aparține lui Victor Ponta. Apelul meu este să ne concentrăm pe câștigarea alegerilor. Planuri pentru partid putem anunța public abia după 17 noiembrie”, a scris fostul purtător de cuvânt al PSD.

Te-ar putea interesa și: