Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea a dat ordinul. Aceasta este singura cale de a crește salariile românilor. News alert
Dragnea a dat ordinul. Aceasta este singura cale de a crește salariile românilor. News alert

Dragnea a dat ordinul. Aceasta este singura cale de a crește salariile românilor. News alert

Vineri, la conferința de la Dâmbovița, președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat ordin ca Ministerul Muncii să se întâlnească de urgență cu reprezentanții sindicali pentru a reiniția Legea dialogului social, aceasta fiind calea de a crește salariile românilor.

„Acești nemernici, mincinoși, trădători merg afară și vorbesc de rău România. Ei spun că românii au plecat din cauza noastră. Românii au plecat afară pentru că acolo au găsit salarii mai bune. De ce au găsit acolo salarii mai bune? Asta s-a întâmplat din cauza faptului că Boc și Băsescu și toată camarila vopsită PNL-istă acum a tăiat Legea dialogului social. De ce un muncitor de la Satu Mare care acum duce 1700 de lei să nu ducă și el acasă bani la fel ca un cetățean european care lucrează la filiala mamă.

Ei zic că sunt eu nebun, că sunt rău, că sunt anti-european. De aici, de la acest microfon cer Ministerului Muncii și Comisiilor din Parlament să se întâlnească cu reprezentanții sindicali și să reia de urgență Legea dialogului social.”, a spus Liviu Dragnea.