Evenimentul Zilei > Justitie > Dragnea jubilează. DNA primește o LOVITURĂ GREA într-un DOSAR CELEBRU
Dragnea jubilează. DNA primește o LOVITURĂ GREA într-un DOSAR CELEBRU

Dragnea jubilează. DNA primește o LOVITURĂ GREA într-un DOSAR CELEBRU

Liviu Dragnea a primit o veste bună, chiar înainte de Crăciun. Societatea Teldrum, înființată de actualul lider al PSD, în timp ce era președinte al CJ Teleorman, a scăpat de ancheta DNA. Judecătorii de la Tribunalul Teleorman au respins solicitarea procurorilor de redeschidere a dosarului.

Dosarul Teldrum, societatea despre care se spune că s-ar afla Liviu Dragnea, actualul lider al PSD, rămâne închis. Magistrați de la Tribunalul Teleorman au respins, vineri, solicitarea procurorilor DNA de redeschidere a dosarului. Hotărârea pronunţată este definitivă.

Decizia judecătorilor survine după mai multe termene, în care s-a amânat cauza din diverse motive. În decizia instanței se precizează că solicitarea procurorilor DNA este nefondată și s-a respins cererea de reluare a urmăririi penale în dosarul Teldrum.

Direcţia Naţională Anticorupţie a înregistrat, pe data de 30 septembrie 2016, denunţul formulat de OLAF cu privire la săvârşirea mai multor infracţiuni. În denunţ se preciza că reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii infracţiunii de folosire sau prezentare cu rea credinţă a unor documente false, inexacte sau incomplete, dar şi a altor infracţiuni.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: