Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie radicală! Liviu Dragnea o pune pe Irina în „lanțuri”. Monitorizare totală
Decizie radicală! Liviu Dragnea o pune pe Irina în „lanțuri”. Monitorizare totală

Decizie radicală! Liviu Dragnea o pune pe Irina în „lanțuri”. Monitorizare totală

De când iubitul său, Liviu Dragnea, a ajuns după gratii, Irina Tănase simte nevoia de sprijin masculin. Atunci când alături nu este Valentin, fiul fostului lider PSD, este şoferul acestuia, adică mereu cineva de incredere.

De aproape o lună, Irina Tănase (26 de ani), a rămas singură. Bărbatul care i-a promis că o va duce la altar anul acesta a fost încarcerat. Numai o dată pe săptămână are voie să-l vadă pe Liviu Dragnea (56 de ani) la Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul şef al PSD îşi ispăşeşte condamnarea, şi atunci în camera de vizită, alături de ceilalţi deţinuţi şi de familiile lor.

De fiecare dată, Irina a venit la el cu sacoşe pline cu alimente şi a plecat cu câte un troler plin cu haine murdare, semn că fostul lider al PSD vrea ca şi după gratii să aibă o ţinută impecabilă. Şoferul lui Liviu Dragnea este cel care o însoţeşte peste tot, deşi Irina are permis şi a primit în dar de la politician un BMW X5.

 

Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click în faţa blocului în care locuieşte, în jur de ora 20.00. Stătea de vorbă cu şoferul, îmbrăcată cu o rochiţă albă de vară, la care asortase o poşetă de la o casă de modă celebră. La scurt timp, iubita lui Dragnea a fost condusă de angajat în garajul blocului, semn că Liviu Dragnea a lăsat-o pe mâini bune şi nu o scapă din ochi. 

Se ştie că şoferul este una dintre persoanele de încredere din preajma fostului şef al social-democraţilor. L-a însoţit la fiecare proces şi l-a apărat de protestatari, ba chiar i-a luat la rost pe jurnaliştii prezenţi la Curtea de Apel. Dar şi controversatul politician este cunoscut pentru faptul că-şi preţuieşte angajaţii fideli.

Toţi şoferii pe care i-a avut au ajuns oameni importanţi. Mădălin Ioniţă este preşedintele unei echipe de fotbal şi deţine restaurantul cu plajă, Briza Dunării, aflat pe malul fluviului, în apropiere de Turnu Măgurele. Iniţial a fost asociat cu Valentin, fiul lui Dragnea, dar apoi a rămas singur în afacere.

Adrian Mlădinoiu este un alt fost aghiotant al lui Liviu Dragnea, care acum este secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului. Revenind la Irina Tănase, aceasta a lucrat în trecut la Asesoft, firma de IT a lui Sebastian Ghiţă, iar din 2013 a fost angajată consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale chiar de Dragnea, care era ministru la acea vreme. Acum pare că a renunţat la carieră şi îşi clădeşte mai degrabă un profil de ”casnică” cu ocupaţii caritabile.

„O cunoaştem şi de la alte întâlniri private. A ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente umanitare“, declara Gabriela Firea la congresul PSD din 2018.  

Liviu Dragnea a fost condamnat 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia a fost dată de un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urmă cu o lună. 

De atunci, politicianul este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Timp de 21 de zile a stat în carantină şi a cerut să nu fie transferat la Jilava. O comisie de specialitate a analizat cazul şi a stabilit ca Dragnea să rămână aici şi să-şi execute pedeapsa în regim închis. 

Dragnea ar putea fi eliberat condiţionat după ce va ispăşi cel puţin două treimi din durata pedepsei, adică 2 ani şi 4 luni. 

.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.