Evenimentul Zilei > Politica > Liviu Dragnea, întrebat cum vede protestele anti-graţiere: „La televizor. În ce sens?” / „Nu am înţeles care e supărarea”
Liviu Dragnea, întrebat cum vede protestele anti-graţiere: „La televizor. În ce sens?” / „Nu am înţeles care e supărarea”

Liviu Dragnea, întrebat cum vede protestele anti-graţiere: „La televizor. În ce sens?” / „Nu am înţeles care e supărarea”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că încă nu a înţeles "care este supărarea" zecilor de mii de români care au ieşit în stradă împotriva proiectelor Guvernului de graţiere şi modificare a Codurilor penale.

Întrebat cum vede protestele din ţară, el a spus: "La televizor. În ce sens?". La insistenţele jurnaliştilor, el a adăugat: "N-am înţeles încă care este supărarea".

Întrebat ce le transmite protestatarilor, el le-a spus jurnaliştilor: "Nu le spun nimic. Spuneţi-le dumneavoastră".

El a insistat că nu ştie nimic despre Ordonanţe. "Nu eu conduc Guvernul", a spus el.

"Sunt supărat pentru că în loc să comunicăm temele economice, programul de guvernare, de 1-2 săptămâni nu mai avem loc să comunicăm pentru că la fiecare întâlnire suntem întrebaţi doar de asta"

Proteste ample au avut loc în Bucureşti şi în ţară, două duminici la rând, faţă de proiectele de ordonanţă de urgenţă din domeniul justiţiei privind graţierea şi modificarea unor articole din codurile penale. În Capitală, peste 20.000 de persoane au manifestat la Universitate, au mers la CNA, la Parlament şi la Guvern. Proteste au mai avut loc la Cluj, Timişoara, Alexandria, Ploieşti, Satu Mare, Baia Mare, Tulcea, Constanţa, Alba-Iulia, Târgu-Mureş, Târgu-Jiu, Braşov, Arad.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: