Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea îl atacă DUR pe Iohannis: „Este unul dintre beneficiarii statului paralel”
Dragnea îl atacă DUR pe Iohannis: „Este unul dintre beneficiarii statului paralel”

Dragnea îl atacă DUR pe Iohannis: „Este unul dintre beneficiarii statului paralel”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara la România Tv că președintele Klaus Iohannis nu coordoneaza statul paralel, însă este un beneficiar al acestei grupări.

Liviu Dragnea a precizat că Iohannis preferă să apere statul paralel din cauza unor interese electorale.

”Este unul dintre beneficiarii statului paralel, nu sunt sigur că este conștient de dimensiunea lui, nu sunt sigur că este implicat, dar este unul dintre beneficiari. Nu știu din ce motive, electorale sau de altă natură, preferă să ia apărarea unei bucăți din această grupare. Când vezi stenograme, acțiuni care indică încălcări flagrante ale legii. În orice stat normal, oamenii ăia erau chemați dacă nu în noaptea aia, dimineață erau chemați la explicații. La noi procurorul general între două șampanii ne spune că nu e nicio problemă, președintele spune că nu a văzut nimic. Nu știu de ce face acest lucru domnul Iohannis, din ce calcule electorale. Cel care a fost înainte, a fost părtaș la acest sistem, dar nici el nu-i cunoștea dimensiunea, pentru că această grupare s-a dezvoltat foarte mult din anul 2013”, a precizat Liviu Dragnea, la România TV.

Dragnea a mai susținut că nu a mai avut niciun fel de dialog cu Klaus Iohannis de la celebra întâlnire pe care a avut-o cu acesta la Cotroceni:

”Eu încerc să am relații instituționale cu președintele. De la aceea întâlnire nici nu ne-am mai văzut, nici la telefon nu am vorbit. La respectiva întâlnire ne-a spus că dorește să colaboreze cu Guvernul, doamna Dăncilă i-a răspuns la fel, dar i-am spus că trebuie să fie o dorință de colaborare reală, o colaborare bazată pe schimburi de idei”, a mai spus Dragnea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: