Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea va fi CONDAMNAT! Doi miniștri au primit informații din „zone oculte”: „Să spună public! Dacă nu, o să spun eu”
Dragnea va fi CONDAMNAT! Doi miniștri au primit informații din „zone oculte”: „Să spună public! Dacă nu, o să spun eu”

Dragnea va fi CONDAMNAT! Doi miniștri au primit informații din „zone oculte”: „Să spună public! Dacă nu, o să spun eu”

Liviu Dragnea a declarat, joi seară, la România Tv că mai mulți membri din PSD au fost informați din „zone oculte” că ar putea să fie președinți ai partidului. Șeful PSD a spus că printre aceștia ar putea fi doi membri ai Guvernului, dar chiar și Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Liviu Dragnea le-a dat un ultimatum membrilor din Guvern, care au primit aceste informații, ca după Anul Nou să spună totul:

”La mai mulți membri din PSD li s-a spus că ar putea să fie președinții PSD. Că eu o să fiu arestat, că o să fiu condamnat, li se spunea din diferite zone oculte. Probabil că și Sorin Grindeanu, poate și lui Mihai Tudose. Tudose nu mi-a spus explicit, mi-a dat de înțeles. La doi membri din Guvern li s-a spus explicit. Să spună public. Eu le-am spus că sunt membri în Guvernul României și sunt acțiuni care vin dintr-o zonă ocultă. Eu îi aștept după Anul Nou. Dacă nu o să spună, o să spun eu. Sper să aibă această bărbăție. E pentru binele lor.”, a spus Liviu Dragnea la România TV.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: