Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea ATACAT de un jurnalist! Ce legătură NEBĂNUITĂ există între Congres și „amanta” șefului PSD
Dragnea ATACAT de un jurnalist! Ce legătură NEBĂNUITĂ există între Congres și „amanta” șefului PSD

Dragnea ATACAT de un jurnalist! Ce legătură NEBĂNUITĂ există între Congres și „amanta” șefului PSD

Jurnalistul Cornel Nistorescu a lansat un atac fără precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, duminică seara, la Antena 3.

Nistorescu a declarat că Liviu Dragnea a făcut Congres în PSD pentru a-și prezenta „amanta”.

„Au făcut Congres pentru ca Dragnea să își prezinte amanta. Cum să își aduci amanta la Congres?”, a spus Cornel Nistorescu la Antena 3.

Prezența Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că aceasta a stat în primele rânduri, alături de Carmen Dan și Gabriela Firea, cu toate că nu este membru al PSD.

IUBITA lui Dragnea „A TOPIT” POLITICA. Alexandra, între Carmen, Gabriela și Viorica. Urmează MARELE ANUNȚ. Șeful PSD a spus-o CLAR!

Irina Tănase, care este cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea, și-a afișat un inel cu diamant, pe care cu siguranță nu l-a ratat nimeni. 

Întrebat dacă urmează sa facă marele anunț în fața colegilor săi, Liviu Dragnea a negat, dar a precizat că va face anunțul cât de curând.

"Astăzi, nu! Cât de curând.. cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie", a declarat Liviu Dragnea.