Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea ARUNCĂ BOMBA şi anunţă MAREA FRAUDARE la alegeri. Liderul PSD a explicat mecanismul: ”SUNT TINERI ANGAJAŢI la Guvern”
Dragnea ARUNCĂ BOMBA şi anunţă MAREA FRAUDARE la alegeri. Liderul PSD a explicat mecanismul: ”SUNT TINERI ANGAJAŢI la Guvern”

Dragnea ARUNCĂ BOMBA şi anunţă MAREA FRAUDARE la alegeri. Liderul PSD a explicat mecanismul: ”SUNT TINERI ANGAJAŢI la Guvern”

Dragnea aruncă bomba şi anunţă marea fraudare la alegeri.

Președintele PSDLiviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Romnânia TV, că în sediul Guvernului se pregăteşte fraudarea alegerilor.  ”Sunt tineri angajați la Guvern și care sunt postaci pentru Dacian Cioloș, PNL și USR, ne spun oameni din interiorul Guvernului. Ei au fost luați prin internship și au ajuns să fie angajați. Ce fac ei acolo, de ce stau în clădirea Guvernului, pot să ne arate ce au făcut? Să nu aibă impresia că dacă au fost postaci aceste lucruri se șterg! Toate instituțiile ce pot influența alegerile sunt în mâna lor. PNL și USR sunt partidele pentru care lucrează Guvernul, în frunte cu Dacian Cioloș.”, a spus Liviu Dragnea în cadrul emisiunii moderate de Lili Ruse.

Dragnea a continuat cu mai multe acuzații și îndreptate sprre USR, Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis: „Tot mai mulți spun că USR e un partid al sistemului. Sunt mari suspiciuni în ceea ce privește finanțarea USR. AEP ar fi finalizat o anchetă despre finanțarea ilegală a AEP și se pare că de aceea sunt probleme acolo. Poate sistemul se trezește și își dă seama că nu poate susține un asemenea partid.

Vom face dreptate până la capăt. Să plătească toți pentru tot răul pe care l-au făcut. Să se ducă la capăt anchetrele legate de case. Dacian Cioloș trebuie să plătească, alături de ministrul Culturii, frauda de la Cumințenia Pământului. Ministrul Sănătății trebuie să plătească pentru că nu a scăzut prețul la medicamente. Ministrul Fondurilor Europene trebuie să plătească pentru că România nu a atras fonduri europene, cel de la Agricultură pentru că i-a lăsat pe fermieri fără bani. Ei trebuie să plătească și vor plăti. Dreptatea să se îndrepte către toată lumea, așa cum a spus președinte. Aici voi face parteneriat cu el.

Așa cum m-am înșelat cu Dacian Cioloș, așa m-am înșelat și cu Klaus Iohannis. Nu e o persoană rezonabilă. Pentru că se implică în campanie, că nu vrea să promulge legi prin care se taie taxe și se măresc salarii. E greu de explicat.

Președintele vrea să aibă toată putere, e inadmisibil. Are toate serviciile, nici Băsescu nu a avut așa ceva.”