Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, AROGANȚA MAXIMĂ la adresa protestatarilor de la Congres: „Eram în sală…”
Dragnea, AROGANȚA MAXIMĂ la adresa protestatarilor de la Congres: „Eram în sală…”

Dragnea, AROGANȚA MAXIMĂ la adresa protestatarilor de la Congres: „Eram în sală…”

Liviu Dragnea a avut, sâmbătă seara, o reacție neașteptată referitoare la protestatarii care au scandat în stradă în fața Sălii Palatului, unde s-a desfășurat Congresul PSD.

Șeful partidului a declarat că nu a avut prilejul să audă protestatarii, întrucât se afla în sala și era atent la discursul colegilor săi.

"Nu am văzut protestele și nici nu le-am auzit. Eram în sală, îmi cer scuze. M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei", a spus Liviu Dragnea la finalul Congresului PSD.

Liviu Dragnea a declarat după încheierea Congresului că marea masă a partidului nu va mai accepta atacuri din partea unor membri.
 
 
„Vreau ca dupa acest congres ca toata lumea sa inteleaga ca marea masa a partidului nu mai accepta actiuni care sa aduca atingere sau atacuri ale unor membri impotriva acestui partid. Avem lucruri importante de facut si nu mai putem continua sa raspundem la astfel de afirmatii”, a completat Dragnea
 
 
Viorica Dăncilă a devenit director executiv al PSD, în urma votului dat în Congresul partidului, care a avut loc sâmbătă. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.