Evenimentul Zilei > Politica > ȘOC pentru Dragnea. I s-a prezis ARESTUL: „Ziua când se întoarce soarta unei țări”
ȘOC pentru Dragnea. I s-a prezis ARESTUL: „Ziua când se întoarce soarta unei țări”

ȘOC pentru Dragnea. I s-a prezis ARESTUL: „Ziua când se întoarce soarta unei țări”

Există „dovezi clare” ale implicării liderului PSD, Liviu Dragnea, în reprimarea violentă a mitingului din 10 august, a declarat moderatorul „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, Rareș Bogdan.

Declarația vine în contextul în care fostul premier Mihai Tudose a spus că protestatarii au fost bătuți de către jandarmi în urma unor ordine clare. 

Pe același subiect a vorbit și Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, căruia PSD i-a retras miercuri sprijinul politic. Bădulescu a declarat, într-o emisiune de televiziune, că a mințit în declarația la Parchetul General, în cazul mitingului din 10 august, pentru partid.

„Aștept că procurorii să aibă curajul să ceară reținerea lui Liviu Dragnea. Dragnea a dat ordinul, este clar. Liviu Dragnea și Carmen Dan trebuie să fie arestați. Represiunea din 10 august a fost realizată la comandă directă a lui Liviu Dragnea.
Dragnea este sub șoc de la ora 17.00, de mâine se strânge latul. Procurorii vor lua mâine una dintre cele mai dure decizii din carieră lor. Rețineți această zi, 30 ianuarie 2019, este ziua când se întoarce soarta unei țări”, a declarat Rareș Bogdan.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: