Într-o postare pe Facebook, Florin Călinescu ridiculizează decizia luată de Dragnea
 
„Prietenul lui mazare, livulica, zice ca taie de ici de colo, ca sa suplimenteze "merkerii" tumorali. fraiere, corect e merkelii…”, a scris Florin Călinescu pe Facebook. 
 
Reamintim că Liviu Dragnea a depus două amendamente prin care vrea modificarea proiectului de buget pe 2019
 
Astfel, se dorește suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii la capitolul 66.01 – „Sănătate", titlul 20 – "Bunuri şi servicii" cu suma de 295.000.000 lei, credite bugetare şi credite de angajament pentru următoarele programe de sănătate: Vitamina D, Panorama şi Teste marker tumorali. Suma de finanțare se obține din diminuearea bugetului de la SRI.
 
Totodată, un al doilea amendament propune suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii cu 230.000.000 de lei, credite de angajament şi bugetare la Capitolul 56.01 – "Transferuri cu caracter general între diferite nivele ale administraţiei". Această sumă este propusă pentru majorarea sumelor alocate de la bugetul de stat pentru Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, fondurile fiind destinate implementării de către Casa Naţională de Sănătate a programului Diabet juvenil. Sursa de finanţare este 150.000.000 lei prin diminuarea bugetului SRI, 30.000.000 de lei din cel al SIE. Totodată, bugetul SPP se diminuează, tot în acest scop, cu 50.000.000 lei de la capitolul "Ordine publică şi siguranţă naţională".