Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea A FOST DESFIINŢAT PE FACEBOOK după ce a ironizat PROTESTATARII IRITAŢI DE LEGEA GRAŢIERII. Totul a pornit de la ramarca „Iohannis în fruntea unei NOI MINERIADE”
Dragnea A FOST DESFIINŢAT PE FACEBOOK după ce a ironizat PROTESTATARII IRITAŢI DE LEGEA GRAŢIERII. Totul a pornit de la ramarca „Iohannis în fruntea unei NOI MINERIADE”

Dragnea A FOST DESFIINŢAT PE FACEBOOK după ce a ironizat PROTESTATARII IRITAŢI DE LEGEA GRAŢIERII. Totul a pornit de la ramarca „Iohannis în fruntea unei NOI MINERIADE”

Dragnea a fost desfiinţat pe Facebook după ce a ironizat protestatarii iritaţi de Legea amnistiei şi graţierii. Totul a pornit de la ramarca „Iohannis în fruntea unei noi mineriade”.

Peste 20.000 de protestatari au ieşit duminică seara în Bucureşti pentru a-şi manifesta nemulţumirile faţă de Legea amnistiei şi graţierii, iar liderul PSD, Liviu Dragnea a spus despre această reacţie populară că reprezintă o nouă mineriadă, remarcă taxată dur pe pagina lui de Facebook de cei care au participat la proteste şi de alţii care le împărtăşesc opiniiile.

„M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept.

Președintele țării s-a situat azi în afara legii, vizând avantaje politice personale și cerând aberații constituționale: retragerea unor ordonanțe, mai ales a unora care nu au fost date.

E un început de lovitură de stat. De fapt, președintele Iohannis vrea, așa cum a vrut și fostul președinte Băsescu, să pună în cătușe puterea legitimată prin votul democratic. Vrea ca în continuare România să fie condusă de instituții fără legitimitate democratică, prin teroare, iar românii să rămână prizonierii unor puteri nealese.

Am spus în campanie că vreau ca românii să trăiască liberi în țara lor, fără teama că sunt ascultați, urmăriți, hăituiți, șantajați și nedreptățiți. Nu-mi iau cuvintele înapoi. Susțin acțiunile împotriva corupției, dar împotriva adevăratei corupții.

Astă seară am solicitat Ministrului de Interne să retragă jandarmii din fața sediului PSD, fiindcă eu consider că PSD n-are motive să fie apărat. PSD e apărat de ideile lui politice, de programul de guvernare și de suportul popular.

Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență.

Vreau ca programul de guvernare să fie pus în practică în totalitate. Dincolo de jocul politic egoist al președintelui Iohannis, viața românilor are nevoie de bunăstare și siguranță”, a transmis Dragnea pe pagina lui de Facebook.