Evenimentul Zilei > Actualitate > Dovezi incontestabile. Pentagonul a mai „scăpat” un video cu un OZN dispărând în ocean. VIDEO
Dovezi incontestabile. Pentagonul a mai „scăpat” un video cu un OZN dispărând în ocean. VIDEO

Dovezi incontestabile. Pentagonul a mai „scăpat” un video cu un OZN dispărând în ocean. VIDEO

Într-un nou videoclip vedem cum un OZN dispare în ocean. Pentagonul a confirmat că aceste imagini ale OZN-urilor sunt reale şi fac parte din investigațiile în curs.

Se poate observa cum OZN-ul misterios dispare în ocean în videoclipul nou „scăpat” de armată. Pentagonul a confirmat că videoclipul a fost realizat de personalul marinei SUA.

Un obiect întunecat se mișcă pe cer lângă o navă a US Navy, înainte de a se îndrepta brusc în apă și de a dispărea. Asta se vede în noul  videoclip recent scurs din interiorul armatei americane, cu un obiect zburător neidentificat văzut în largul coastei San Diego.

Realizatorul de documentare Jeremy Corbell a împărtășit filmările misteriosului obiect sferic zburător pe social media. Pentagonul a confirmat ulterior că videoclipul, considerat a fi din 2019, a fost realizat de personalul marinei SUA.

„Acest obiect este modern sau de altă natură, nu știm. Este doar o parte dintr-o serie mult mai mare de evenimente despre care vom învăța”, a spus Corbell.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de videoclipuri cu obiecte zburătoare misterioase, neidentificate

Luna trecută, Corbell a împărtășit un videoclip al unui alt obiect misterios, în formă de piramidă cu capul în jos, care zbura paralel cu o altă navă a US Navy.

Piloții au raportat observații despre ceea ce guvernul numește „fenomene aeriene neidentificate”, iar unele evenimente fiind surprinse în videoclipurile filtrate și altele raportate pur și simplu de către piloți.

„Se pare că există multă continuitate acolo și, din păcate, pur și simplu nu am fost atenți”, a spus Chris Mellon, fost adjunct al secretarului Apărării pentru informații. „Ceea ce vedem sunt o serie de lucruri diferite. Uneori vedem un obiect de 50 de picioare care poate călători la viteze hipersonice și se pare că intră pe orbită sau coboară de la altitudini, peste potențial, de 100.000 de picioare”.

Congresul american va primi luna viitoare un raport despre OZN-uri

Cele mai recente imagini sunt acum examinate de un grup operativ guvernamental, care va informa Congresul american despre constatările sale luna viitoare. Cu toate acestea, detaliile acestei ultime imagini, la fel ca altele din trecut, pot rămâne clasificate.

„Există mai multe lucruri care ar putea fi împărtășite, şi care vor fi împărtășite cu siguranță Congresului, dar nu văd faptul că vor fi publicate prea curând”, a spus Mellon, potrivit celor relatate de CNN.