Evenimentul Zilei > Actualitate > IMAGINI INCREDIBILE cu un obiect ZBURĂTOR NEINDENTIFICAT au fost surprinse în Chile |VIDEO
IMAGINI INCREDIBILE cu un obiect  ZBURĂTOR NEINDENTIFICAT au fost surprinse în Chile |VIDEO

IMAGINI INCREDIBILE cu un obiect ZBURĂTOR NEINDENTIFICAT au fost surprinse în Chile |VIDEO

Imagini incredibile cu un obiect zburător au fost date publicității de Guvernul din Chile. Filmarea a fost surprinsă în urmă cu mai bine de doi ani în care un OZN a fost filmat pe cer.

Potrivit b1.ro, câțiva angajați ai marinei militare au fost martorii unui eveniment ciudat. Imaginile au fost surprinse de la bordul unui elicopter al marinei militare chiliene pe 11 noiembrie 2014, potrivit iflscience.com.

În înregistrare, se vede un nor de material necunoscut care a fost evacuat din obiectul zburător.

Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de atunci, cercetătorii şi experţii în aviatie, CEFAA (Comitetul de studiere a fenomenelor aeriene anormale) nu au descoperit nimic care să-i ajute pentru a desluși misterul.

„Unii cercetători au sugerat că ar  putea fi vorba de o aeronava de pasageri civilă, de mărime medie, iar materia care este emisă ar putea fi rezerva de apă de la bord, evacuată de echipaj. Totuşi, meteorologii susţin că nici altitudinea la care se deplasa obiectul, nici temperatura aerului din acel moment nu ar fi permis o astfel rata de condensare care să explice imaginile“, susține CEFAA.