Evenimentul Zilei > Monden > Dovada că ruptura definitivă între perechea Harry-Meghan şi Regina Elisabeta există
Dovada că ruptura definitivă între perechea Harry-Meghan şi Regina Elisabeta există

Dovada că ruptura definitivă între perechea Harry-Meghan şi Regina Elisabeta există

Primul copil al celor doi „dezertori” va rămâne în Canada cu bunica maternă şi bona, în timp ce Maghan Markle va fi în Marea Britanie pentru ultimele probleme privind Megxitul.

Serialul cel mai urmărit în Marea Britanie este fără dicuţie acela care-i are ca protagonişti pe Harry şi pe Meghan, cei doi „trădători” ai Casei Regale care au găsit o modalitate eficace pentru a răzbuna memoria Dianei distrusă de infernale şi eterne uneltiri ale Casei Regale britanice.

Potrivit Daily Mail, Meghan Markle ar dori să-l ţină pe Archie cât mai departe de Buckingham Palace şi astfel în această săptămână cel mic nu va fi cu ea la Londra pentru ultimele aranjamente înainte de Megxit, cum a fost poreclită ieşirea din cercul regal a perechii.

Regina ar fi, după unele surse, foarte tristă din pricina acestei ruperi şi că nu-şi poate îmbrăţişa nepoţelul care rămâne în Canada, ţinut cât mai departe posibil de ceea ce Meghan consideră a fi un mediu neprilenic creşterii sale.

Ceea ce o face cu adevărat tristă pe regină este faptul că această poveste a celor doi „dezertori” ar putea dăuna grav instituţiei regale mai mult decât familiei în sine. Din această cauză, Palatul a început să facă presiuni asupra lui Harry ca să-l aducă pe Archie în ţară pentru a asigura supuşii că nu e vorba de nicio ruptură ci o despărţire de comun acord.

Realitatea este că în familie apele nu sunt numai agitate, dar chiar furtunoase cu cei doi fraţi, William şi Harry, despărţiţi  din cauza soțiilor lor care se detestă. Regina trebuie să înfrunte scandaluri şi comportamente „anormale” ale fiilor şi rudelor. Începând cu povestea ducelui de York, Andrew, implicat în cazul Epstein şi „demis” din funcţiile şi îndatoririle oficiale ale Casei Windsor. Da, se poate spune că Regina este „very, very sad”, adică foarte tristă și nici nu se întrevede o cale de mijloc în ceea ce privește revenirea ducilor de Sussex acasă.