Două femei, atacate de 30 de câini

Două femei, atacate de 30 de câini

Două femei din Timişoara au fost internate aseară, după ce au fost atacate de o haită de câini, în zona Calea Aradului, informează Mediafax.

Timişorencele, în vârstă de 58 şi de 63 de ani, se plimbau într-o zonă din Timişoara unde se construiesc mai multe blocuri.

"Am ieşit la o plimbare cu prietena mea şi când am ajuns aproape de blocuri am văzut câinii. Au sărit dintr-o dată pe noi, nici nu ştiu de unde au apărut atât de mulţi, cred că erau vreo 30. Ne-au pus la pământ şi nu am mai putut face nimic, am fost şocate amândouă. Am ţipat şi a venit un domn de la bloc cu un par în mână şi a gonit câinii, că altfel nu ştiu ce se întâmpla cu noi", a povestit una dintre victime.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, care au trimis o ambulanţă SMURD pentru a prelua victimele, cele două femei aveau răni la mâini şi la picioare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Femeile au fost transportate la Spitalul Municipal, iar apoi la Spitalul de Boli Infencţioase "Victor Babeş" pentru tratament antirabic, a precizat ofiţerul de serviciu al ISU Banat.

Potrivit acestuia, viaţa femeilor nu a fost pusă în pericol, deşi plăgile erau adânci.

CITIŢI ŞI: Câinii comunitari, sterilizaţi de voluntari

Profesoară de desen mutilată de maidanezi

CAMPANIE EVZ: Ce facem cu maidanezii?