Evenimentul Zilei > Actualitate > DOSARUL COLECTIV. Judecătorii au decis: PATRONII ŞI PIROTEHNISTUL ÎN AREST LA DOMICILIU
DOSARUL COLECTIV. Judecătorii au decis: PATRONII ŞI PIROTEHNISTUL ÎN AREST LA DOMICILIU

DOSARUL COLECTIV. Judecătorii au decis: PATRONII ŞI PIROTEHNISTUL ÎN AREST LA DOMICILIU

Tribunalul București a luat marți o decizie în cazul celor implicaţi în tragedia din clubul Colectiv.

Astfel, Daniela Niță și Cristian Niță, cei doi patroni de la firma Golden Ideas Fireworks Artists SRL, responsabilă cu efectele pirotehnice de la clubul Colectiv, dar și angajatul lor, pirotehnistul Viorel Zaharia, au fost plasați în arest la domiciliu.

Magistraţii au admis o contestație a celor trei față de decizia Judecătoriei sectorului 4 de la data de 8 noiembrie, prin care s-a dispus arestarea lor preventivă.

Decizia este definitivă, iar cei trei vor fi eliberați din arestul Poliției Capitalei.

Daniela Niță și Cristian Niță sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, iar Viorel Zaharia este acuzat de ucidere din culpă.

Cei trei acționari ai clubului, Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu, au fost arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Până în prezent, din cauza tragediei din clubul Colectiv au murit 56 de persoane.

SPITALUL în care NU a murit niciun ars de la COLECTIV. Medicii îi tratează pe răniţi şi cu muzică ROCK: "Fac montaje şi mixaje: AC/DC, Metallica, Black Sabbath, Led Zeppelin… Fac karaoke!"

 
 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: