Evenimentul Zilei > Sport > Dosare penale pentru doi foști fotbaliști emblematici ai Universității Craiova
Dosare penale pentru doi foști fotbaliști emblematici ai Universității Craiova

Dosare penale pentru doi foști fotbaliști emblematici ai Universității Craiova

Celebri în fotbalul românesc, Gică Craioveanu și Pavel Badea s-au ales acum cu dosare penale pentru conducerea mașinii sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică seara, la finalul meciului CSU Craiova – OSK Sepsi, pierdut de Leii din Bănie, cei doi au fost opriți în trafic de polițiști, dar au refuzat testarea cu etilotestul.

Conducerea IPJ Dolj a confirmat informațiile potrivit cărora cei doi  au fost opriți în trafic de un echipaj al poliței rutiere, dar a refuzat să facă alte comentarii. Conform unor surse, foștii sportivi au fost opriți de către agenții Biroului de Poliţie Rutieră Craiova chiar la ieșirea de pe stadion Ion Oblemenco. Fiecare se afla la volanul propriului autoturism.

Deoarece au refuzat testarea cu aparatul etilotest, conform procedurilor, au fost duși la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, pentru prelevare de probe biologice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Se pare că rezultatele slabe, din ultima perioadă, ale Universității  îi afectează pe cei doi foști fotbaliști, care fac și parte din staff-ul echipei. Gică Craioveanu  a primit în anul 2013 o condamnare în Spania, pentru conducere sub influența alcoolului, scrie editie.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: