Evenimentul Zilei > Justitie > DOSAR PENAL pentru DISTRGEREA mașinilor POLIȚIEI în PIAȚA VICTORIEI
DOSAR PENAL pentru DISTRGEREA mașinilor POLIȚIEI în PIAȚA VICTORIEI

DOSAR PENAL pentru DISTRGEREA mașinilor POLIȚIEI în PIAȚA VICTORIEI

Potrivit uni comunicat al DGPMB s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere după ce două autospeciale ale Poliţiei au fost fost avariate la protestul din data de 10 august în zona Piaţei Victoriei.

Pe 10 august, aproape de ora 23,00, la 112, au fost sesizate violenţe şi grupuri violente în acea zonă, iar Jandarmeria, care a preluat apelul, a solicitat sprijin Poliţiei pentru a verifica cele semnalate întrucât nu aveau forţe în locul indicat, potrivit Poliției Capitalei, transmite Agerpres.

În comunicatul DGPMB se spune: "La faţa locului, pentru a verifica sesizarea, au fost direcţionate echipaje ale Serviciului Acţiuni Speciale, competente a interveni în situaţia comiterii unor fapte de natură penală. La momentul în care au ajuns la locul indicat existau grupuri de persoane care manifestau, dar nu au fost observate distrugeri. În acest sens, a fost transmisă dispoziţia de retragere din zonă şi reluarea poziţiei iniţiale de staţionare. La punerea în mişcare a autospecialelor de Poliţie, persoanele care manifestau le au înconjurat şi nu le au permis deplasarea".

Pentru a nu provoca vreo vătămare, s-a luat decizia de a rămâne pe loc, în interiorul maşinilor, fără a răspunde în vreun fel la acţiunile care se exercitau din exterior, se mai arată în comunicatul DGPMB.

Ancheta se va desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: