Un miliardar român, dat în judecată de a patra soție. Iar are ghinion în dragoste

Un miliardar român, dat în judecată de a patra soție. Iar are ghinion în dragoste Sursa: Arhiva EVZ

Dorin Cocoș s-a căsătorit pentru a patra oară cu o femeie cu 25 de ani mai tânără ca el și totul părea că merge minunat. Fericirea n-a durat mult, iar aceasta l-a dat în judecată pe miliardarul cu care are și un băiețel.

Dorin Cocoș, la cuțite cu a patra soție

Potrivit informațiilor publice de pe portalul instanțelor, soția tinerică, Raluca Miu, l-a dat în judecată pe Dorin Cocoș, obiectul procesului înregistrat joi, 18 aprilie 2024, fiind „pensie întreținere”. Foștii parteneri nu s-au înțeles la bani în ceea ce privește educația și creșterea băiețelului lor care acum are vârsta de 6 ani.

dorin cocos

Sursa: Arhiva EVZ

Relația lor părea ca în filme

Relația lor a început în primăvara anului 2016. Atunci, Cocoș a fost văzut în oraș cu o blondină focoasă. Ulterior, s-a aflat că numele ei este Raluca Miu și că era chiar prietenă bună cu Diana, fosta soție care i-a furat averea. „Ea este fotomodel şi se cunoaște destul de bine cu Diana, fosta soție a lui Dorin. De altfel, cele două erau amice şi ieşeau des la film, la cumpărături. Cel mai probabil, așa a şi cunoscut-o Dorin pe actuala lui iubită, din anturajul fostei soţii”, a declarat un apropiat al familiei, la acea vreme, pentru Cancan.

Şoc pentru Dorin Cocoş

Sursa foto EVZ

Cei doi s-au căsătorit foarte rapid. În luna aprilie a anului 2018, au devenit părinții unui băiețel. Cei doi păreau un cuplu perfect și nimeni nu se aștepta să ajungă să se certe pe la tribunale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorin Cocoș, ghinion în dragoste

Dorin Cocoș a avut mult ghinion în dragoste. După ce a divorțat de Olguța, prima lui soție, a ajuns în brațele Elenei Udrea. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani, iar în anul 2013 au decis să divorțeze. Apoi, miliardarul s-a îndrăgostit din nou de o femeie cu 26 de ani mai tânără decât el – Diana Roibu. Cei doi au pășit în fața altarului și au avut o nuntă ca în filme la Palatul Snagov, însă dragostea n-a durat mult.

Dorin Cocoș a fost arestat preventiv în Dosarul Microsoft, iar la întoarcerea acasă a aflat că Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din avere, câteva milioane de euro.Afaceristul ar fi trecut banii pe numele soției sale pentru a se asigura că nu va rămâne fără nimic în urma problemelor cu justiţia, dar nu s-a gândit că ar putea fi trădat chiar de partenera sa.