Evenimentul Zilei > International > Donald Trump se laudă pe rețelele de socializare: „Foarte multe vești bune vin din acest mandat”
Donald Trump se laudă pe rețelele de socializare: „Foarte multe vești bune vin din acest mandat”

Donald Trump se laudă pe rețelele de socializare: „Foarte multe vești bune vin din acest mandat”

Și-a lansat candidatura pentru al doilea mandate cu promisiunea că va găsi tratament pentru cancer și SIDA. Acum, Donald Trump, se laudă pe Twitter că în mandatul său a scăzut rata mortalității cauzate de cancer.

Rata mortalității cauzate de cancer în rândurile americanilor, la cel mai scăzut nivel din istorie. Foarte multe vești bune vin din acest mandat”, a scris Președintele Statelor Unite ale Americii pe Twitter.

Pe lângă promisiunea eradicării acestor două boli, Donald Trump a mai mai promis și că va crea condițiile pentru asolizarea pe Marte.

Din cauza distanţei, o misiune pe Marte ar dura cel puţin doi ani, comparativ cu o călătorie spre Lună, care necesită doar trei zile.

Lansarea şi revenirea dinspre Marte pot fi organizate doar atunci când „Planeta Roşie” şi Terra se situează de aceeaşi parte a Soarelui, fenomen care se petrece aproximativ la fiecare 26 de luni şi care va avea loc în 2031, 2033, etc, potrivit Digi 24.