Donald Trump are o familie numeroasă: 

1. Melania Trump. Fost model, născută în Slovenia, s-a măritat cu Donald în ianuarie 2005. Ea a fost alături de soţul ei după apariţia înregistrării în care magnatul miliardar vorbea despre faptul că îi place să pipăie femeile. În iulie 2016, Melania a devenit ţinta criticilor după ce a susţinut un discurs la Convenţia Naţională Republicană pentru care a fost acuzată că ar fi plagiat un altul susţinut de Michelle Obama în 2008. Într-un interviu pentru CNN din luna octombrie a fost întrebată ce ar schimba la soţul ei. "Postările lui pe Twitter", a răspuns ea. 

2. Barron Trump. Este singurul copil al lui Donald cu Melania. Deşi a avut scurte apariţii în timpul campaniei, băiatul în vârstă de 10 ani a fost ţinut în bună parte la distanţă de lumina reflectoarelor. El joacă golf cu tatăl lui şi se spune că vorbeşte fluent slovenă, limba nativă a mamei lui. 

3. Tiffany Trump. Este fiica magnatului cu a doua soţie, Marla Maples, fostă actriţă şi vedetă de televiziune. Tiffany foloseşte intensiv Twitter şi Instagram, unde postările sale ilustrează un stil de viaţă luxos. Ea a apărut destul de puţin în timpul campaniei electorale, dar şi-a câştigat aprecierea tatălui ei pentru discursul "fantastic" de la Convenţia Republicană, în care a spus că tatăl ei este "o persoană născută să-i încurajeze pe alţii". 

4. Ivanka Trump. Este poate cea mai cunoscută dintre copiii lui Donald şi singura fiică din căsătoria lui cu Ivana, prima sa soţie. Model în primii ani de carieră, ea este acum vicepreşedintă a Organizaţiei Trump şi a fost jurat al show-ului de televiziune al tatălui său, The Apprentice. S-a convertit la iudaism după ce s-a căsătorit cu Jared Kushner, în 2009. Într-un discurs susţinut la Convenţia Naţională Republicană, ea a vorbit în sprijinul drepturilor femeilor: "Fiind eu însămi mamă a trei copii mici ştiu că este greu să munceşti având familie. Şi mai ştiu că sunt mult mai norocoasă decât majoritatea. Familiile americane au nevoie de ajutor. Politicile care le permit femeilor cu copii să prospere nu ar trebui să fie ceva inedit, ci regula".

5. Jared Kushner. Este soţul Ivankăi, fiica cea mare a lui Donald. Kushner este fiul unui dezvoltator imobiliar proeminent din New York şi a fost proprietarul săptămânalului "Observer" din New York timp de zece ani. Kushner, care este evreu, i-ar fi supărat pe membrii familiei lui atunci când l-a apărat pe Donald Trump pentru faptul că s-a folosit de steaua lui David într-un tweet în care o ataca pe Hillary Clinton. 'Socrul meu nu este un antisemit. Diferenţa dintre mine, jurnalişti şi mulţimea de pe Twitter care găsesc atât de convenabil să-l catalogheze astfel pe socrul meu este simplă. Eu îl cunosc şi ei nu", a scris el în propriul său ziar. 

6. Donald Trump Jr. Este fiul cel mare al noului preşedinte al SUA din prima căsătorie, cu Ivana. Acum preşedinte executiv al Organizaţiei Trump, el s-a căsătorit cu Vanessa Haydon după ce aceasta i-a fost prezentată de tatăl său la un show de modă. Ascensiunea lui nu a fost lipsită de controverse. El şi fratele lui, Eric, au fost criticaţi după apariţia unor fotografii în care apăreau alături de animale ucise la vânătoare, printre care un leopard şi un crocodil. Donald Jr. a apărut într-o fotografie şi cu coada retezată a unui elefant. 

7. Vanessa Trump, născută Haydon. S-a căsătorit cu Donald Trump Jr. în noiembrie 2005. Cei doi au împreună cinci copii, cel mai mare fiind Kai, în vârstă de opt ani. Vanessa a lucrat ca model încă din copilărie şi a avut o relaţie cu Leonardo DiCaprio. Ea face parte din comitetul executiv al fundaţiei caritabile a cumnatului ei, Eric. Ea ţine o armă la domiciliu şi, potrivit unui interviu acordat SilencerCo, o companie care fabrică amortizoare, are autorizaţie să poarte o armă la ea şi se antrenează regulat. 

8. Eric Trump. Este cel de-al treilea copil din căsnicia lui Donald cu Ivana. El este vicepreşedinte executiv al Organizaţiei Trump, preşedinte al podgoriei familiei din Virginia şi supraveghează cluburile de golf ale tatălui său. În 2006, el a înfiinţat Fundaţia Donald Trump, care s-a angajat să finanţeze cu 28 de milioane de dolari un spital de cercetare care ajută copii ce se luptă cu boli care le ameninţă viaţa. Ca şi fratele lui, Donald Jr., el a fost criticat pentru călătoria din 2010 din Zimbabwe, unde cei doi au mers la vânătoare. Este posibil ca Eric să fi încălcat legea în ziua alegerilor din SUA după ce a postat o fotografie cu buletinul său de vot şi cu mesajul că a fost ''o onoare incredibilă să votez pentru tatăl meu''.

9. Lara Yunaska. Fostă producătoare de televiziune şi o iubitoare de echitaţie, ea s-a căsătorit cu Eric în 2014. Şi-a rupt încheieturile în timpul unei partide de călărie înainte de nunta cu Eric, la care ceremonia a fost oficiată de Jared Kushner. Cei doi nu au copii, dar au un câine, scrie BBC. Deşi este o susţinătoare a bunăstării animalelor, nu se ştie care este părerea ei despre faptul că principalul hobby al soţului ei este vânătoarea. Este implicată şi în activitatea Fundaţiei Trump, despre care se spune că este una dintre cele mai mari organizaţii caritabile din SUA. "Femeile sunt profund jignite că o candidată ca Hillary Clinton crede că îi putem da votul doar pentru că avem acelaşi sex. Este ridicol, este insultător, este jignitor", a declarat ea pentru Fox News pe 6 noiembrie.