Evenimentul Zilei > Social > Doliu. MUZICA POPULARĂ din România e la PĂMÂNT. „Regele” a MURIT: „Speranța a murit odată cu tine…”
Doliu. MUZICA POPULARĂ din România e la PĂMÂNT. „Regele” a MURIT: „Speranța a murit odată cu tine…”

Doliu. MUZICA POPULARĂ din România e la PĂMÂNT. „Regele” a MURIT: „Speranța a murit odată cu tine…”

Doliu în lumea muzicii populare din România. Celebrul cântăreț Ionel Lucian Sipoș a murit la vârsta de 31 de ani. Artiștii din țară sunt devastați.

Cântărețul Ionel Lucian Sipoș, în vârstă de doar 31 de ani, a trecut la cele sfinte și a aruncat din nou lumea folclorului românesc sub doliu.

„Cuvintele nu pot înlocui suferinţa. Durerea ne sfâşie sufletul. Speranţa, iubirea, viaţa a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am ştiut că viaţa înseamnă 31 de ani…am crezut că dorinţa ta de viaţă e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioşia ta, tinereţea ta ne-a încurajat…ne-ai ţinut vii, am trăit prin tine şi cu tine suflet blând.De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluţu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne priveşti din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au spus părinții lui Iulian Sipoș, conform B1.

„Adio, DRAG PRIETEN ȘI COLEG! Sunt sigură că, dincolo, în faţa Judecătorului suprem, vei fi, la rându-ţi, demn şi recunoscător pentru virtuţile cu care ai fost înzestrat pe Pământ, şi că, desigur, eşti gata de a o lua mereu, şi mereu, de la capăt! Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină! Condoleanțe Familiei!”, a scris cântăreaţa Daniela Ploia pe pagina sa.