Evenimentul ZileiSportDoliu în lumea sportului! Legenda fotbalului ne-a părăsit! A adus rezultate unice în lume

Doliu în lumea sportului! Legenda fotbalului ne-a părăsit! A adus rezultate unice în lume

Doliu în lumea sportului! Legenda fotbalului ne-a părăsit! A adus rezultate unice în lume
Lars Hoegh, antrenorul cu portarii al naţionalei daneze de fotbal, a decedat la vârstă de 62 de ani. Fanii au rămas șocați de tragica veste. Acesta era considerat miracolul din lumea sportivă.

Lars Hoegh a fost cel mai mare sportiv din fotbalul danez. Acesta a avut o carieră de invidiat la OB, dar era apreciat și pentru caracterul său special și pentru relația pe care o avea cu ceilalți membrii din echipa națională.

Sportivul a fost fidel echipei sale din oraşul natal, timp de 23 de ani (1977-2000) şi a disputat 871 de partide, un record absolut al echipei, cu care a cucerit trei titluri de campion naţional (1977, 1982, 1989).

A murit legenda fotbalului

Acesta s-a făcut remarcat pentru meciul său legendar, cunoscut și ca “miracolul de la Madrid”, când echipa s-a ridicat de la scorul de 2-3 în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei UEFA, în 1994, şi a câştigat cu 2-0 pe Santiago Bernabeu graţie prestaţiei sale. Hoegh a reușit să rupă orice fel de record, chiar dacă a avut o mulțime de adversari puternici: Michael Laudrup, Luis Enrique, Martin Vazquez şi Butragueno.

Un alt fotbalist a decedat chiar în fața colegilor

Un fotbalist de 17 ani s-a stins din viață chiar sub ochii coechipierilor săi, după ce a fost împușcat în cap de către autorități. Lucas Gonzalez era legitimat la Barracas Central. Polițiștii au fost nevoiți să tragă cu arma după ce sportivul și colegii săi au refuzat să oprească autoturismul în care se aflau. Fotbaliștii se întorceau de la antrenamente și făceau curse ilegale cu mașina.

Lucas a scos un pistol pe care l-a îndreptat către autorități, pentru a îi intimida. Mama lui Gonzalez a declarat că cei patru ar fi fost atacați fără niciun motiv de polițiști, iar fiul ei nu ar fi avut arme la momentul incidentului.

Colegii acestuia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar responsabilii încearcă să afle care a fost adevărul din spatele tragediei, potrivit stirileprotv.ro


Accesează: