Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător a încetat din viață. Prima variantă: sinucidere
Doliu în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător a încetat din viață. Prima variantă: sinucidere

Doliu în fotbalul românesc. Un cunoscut jucător a încetat din viață. Prima variantă: sinucidere

Marius Todericiu, fostul portar al FC Braşov, dar şi al mai multor echipe din străinătate, a fost găsit joi, mort în casa sa din Germania.

În vârstă de 49 de ani, Todericiu nu a mai putut fi salvat de echipajele medicale chemate de urgenţă. El locuia în Germania de aproximativ 30 de ani.

Medicii chemaţi de urgenţă să îi acorde primul-ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe fostul portar român. Potrivit presei din Germania, Marius Todericiu şi-ar fi pus capăt zilelor.

Marius Todericiu a plecat în Germania în anul 1993. El a fost junior la Tricolorul Braşov, iar ulterior a debutat în Divizia A la FC Braşov.

În anul 1993, Marius Todericiu a plecat în Germania, acolo unde a evoluat pentru echipele Kickers Offenbach, FC Schweinfurt 05, FSV Salmrohr, SC Weismain sau SV Waldhof Mannheim.

După ce şi-a încheiat cariera de jucător, Todericiu a fost antrenor cu portarii la echipele SV Waldhof Mannheim şi SV Darmstadt 98, scrie observator.tv.