Lisa Sheridan a devenit celebră pentru rolul din serialul "CSI: Miami" și din filmul „Invasion”. Aceasta a fost găsită moartă în locuința ei din New Orleans și nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat. Decesul Lisei a fost confirmat de managerul ei, Mitch Clem, care a negat că actrița s-ar fi sinucis, conform libertatea.ro

 Lisa Sheridan s-a stins din viață la vârsta de doar 44 de ani. 

„Toți am iubit-o pe Lisa foarte mult și suntem devastați de această pierdere. A murit luni dimineață, acasă, în apartamentul ei din New Orleans. Așteptăm raportul medicului legist pentru a afla cauza morții”, a declarat Clem pentru revista People.

Moartea actriței a venit ca un șoc pentru prietenii ei, care au reacționat imediat pe rețelele de socializare. „Doar ce am primit veștile că draga mea prietenă, actrița Lisa Sheridan, a încetat din viață. A fost găsită luni dimineață. Sunt șocată. Lisa și cu mine am filmat o peliculă împreună în urmă cu cinci ani și am devenit foarte apropiate pe platou și am rămas bune prietene după încheierea filmărilor”, a scris Donna DErrico, pe Facebook. 

„Este atât de rar să găsești suflete atât de blânde și gentile ca al ei în această industrie, în acest oraș… chiar și în această lume. Cu adevărat una dintre cele mai drăguțe și bune persoane cu care m-am întâlnit în această viață. A adus energie pozitivă în fiecare cameră în care a intrat, chiar și în cele mai negre perioade ale ei. Sunt devastată de această pierdere. Doar ce am vorbit cu ea și totul părea grozav și părea fericită și într-o stare de spirit bună. Toți cei care au cunoscut-o au iubit-o și adorat-o. La revedere și noapte bună înger dulce… Îmi va fi teribil de dor de tine”, a mai scris actrița.

Sursa foto: comicbook.ro