Evenimentul Zilei > Politica > VICEPREȘEDINTELE PSD dă cărțile pe FAȚĂ. „Nu e ușor de lucrat cu Dragnea”
VICEPREȘEDINTELE PSD dă cărțile pe FAȚĂ. „Nu e ușor de lucrat cu Dragnea”

VICEPREȘEDINTELE PSD dă cărțile pe FAȚĂ. „Nu e ușor de lucrat cu Dragnea”

Astăzi, înainte de CEx, vicepreședintele PSD, Doina Pană, a făcut o serie de declarații dure cu privire la situația actuală din PSD. Ba mai mult, aceasta și-a declarat sprijinul pentru liderul PSD, spunând că nu este ușor să lucrezi cu el și mai există lucruri care trebuie corectate.

„Ne continuăm treaba cu Dragnea, Atâta timp cât Parlamentul și-a făcut treaba cu această Legislație. Atâta timp cât guvernul își face treaba, ce ne-a apucat? Exceptând 3 voturi, noi decidem să îl susținem pe Dragnea. Atâta timp cât Guvernul merge bine, de să ieși public? Vom sta câte ore este nevoie pentru ca fiecare să își spune părerea, pentru a asculta niște răspunsuri. Tot răul spre bine. Nicio organizație nu a luat hotărârea până nu s-a întâlnit toate.

 

Este votul cel mai democratic. Ce nu te omoară te întărește. Partidul va fi mai întărit. Am lucrat cu Dragnea. Nu este ușor de lucrat cu el, dar nu poți să nu derulezi, să nu vezi ce s-a întâmplat cu partidul de când l-a preluat Dragnea. Am câștigat alegerile zdrobitor. Nu a existat niciodată să nu merg să nu sesizez o problemă. Ne întâlnim statutar să discutăm problemele. Legat de o mai bună organizare, de o conducere mai colectivă, au dreptate. Eu aștept să îi văd pe acest parlamentari. Când cineva se supără, trebuie să facem grevă? De aia ne-au trimis în Parlament? Urma să avem un CEx pentru a vedea ce trebuie îmbunătățit. Am avut o relație apropiată de Dăncilă”, a declarat Doina Pană.