Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi răniți în ACCIDENT cu SKIJETuri, la MAMAIA
Doi răniți în ACCIDENT cu SKIJETuri, la MAMAIA

Doi răniți în ACCIDENT cu SKIJETuri, la MAMAIA

Doi turiști, un tânăr și o tânără, au fost răniți după ce skijeturile pe care le conduceau s-au ciocnit în apă, în acelașii loc în care sâmbătă, un salvamar a fost lovit de un alt skijet.

Accidentul a avut loc, în urmă cu putin timp, în dreptul plajei Princess din centrul stațiunii Mamaia. Cei doi tineri, care erau prieteni, au închiriat fiecare câte un skijet și au început să se joace. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul și la un moment dat cele două skijeturi s-au ciocnit. În urma impactului puternic, cei doi au suferit răni dar sunt în afara oricărui pericol. Turistul șchiopăta, dar a refuzat transportul la spital

Tânăra acuza dureri  de spate și la picior, fiind preluată de echipajul unei ambulanțe și dusă la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Accidentul are loc după numai două zile, pe aceeași plajă. Un salvamar aflat în patrulă, pe caiac, a fost lovit de un skijet condus de un minor. Coordonatorul Serviciului de Salvamar din Mamaia, Gabriel Culea, spune că salvatorul, care s-a ales cu două coaste fisurate, a fost externat, astăzi, din spital și se reface. Căpitănia și Poliția din Mamaia, precum și ITM, investighează cazul.    

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: