Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi copii au murit în urma unui cumplit accident de circulație. Polițiștii clujeni sunt inexistenți și dorm la datorie
Doi copii au murit în urma unui cumplit accident de circulație. Polițiștii clujeni sunt inexistenți și dorm la datorie

Doi copii au murit în urma unui cumplit accident de circulație. Polițiștii clujeni sunt inexistenți și dorm la datorie

Accidentul a avut loc în zona orașului Huedin. Tot acolo, în urmă cu un an a avut loc un alt accident cumplit. Polițiștii sunt inexistenți.

Pompierii de la ISU și paramedicii de la SMURD care au intervenit la fața locului susțin că scena a fost una cumplită. Accidentul de circulație, deosebit de grav, s-a produs la ieșire din orașul Huedin, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.30, pe D.N. 1 E60, la Podul Vinerii.

Din informațiile de la fața locului, două autoturisme s-au ciocnit pe fondul pătrunderii pe contrasens, vinovat fiind șoferul care conducea o mașină cu volan pe dreapta. Un copil de 5 ani a si o fetiță de 11 luni au decedat în urma impactului deosebit de violent, iar mama acestora este rănită. Copiii se aflau in autoturismul care circula regulamentar.

”Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, potrivit primelor informatii.

În autoturismul care circula regulamentar se afla o familie din comuna Râșca, județul Cluj. Cei doi copii au decedat, mama lor, care se afla la volan este rănită grav, iar tatăl, pasager în dreapta șoferului, rănit ușor.

Conducătorul autoturismului care a provocat accidentul are 49 de ani, este din București, și a scăpat nevătămat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Zona respectivă este cunoscută pentru accidentele foarte grave care se produc. De exemplu, în 30 septembrie 2018, trei tineri au murit într-un accident de circulație. Unul dintre ei conducea băut și a produs un carnagiu pe șosea.