Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi bătrâni au fost BĂTUŢI şi LEGAŢI cu cearceafurile pentru a spune unde ţin banii de ÎNMORMÂNTARE
Doi bătrâni au fost BĂTUŢI şi LEGAŢI cu cearceafurile pentru a spune unde ţin banii de ÎNMORMÂNTARE

Doi bătrâni au fost BĂTUŢI şi LEGAŢI cu cearceafurile pentru a spune unde ţin banii de ÎNMORMÂNTARE

Doi bătrâni din judeţul Brăila, soţ şi soţie de peste 80 de ani, au fost legaţi cu cearceafurile şi bătuţi de către trei tineri pentru a spune unde ţin banii de înmormântare. Autorii faptei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Ei sunt acuzaţi de tentativă la tâlhărie calificată. “Echipe de poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila-Serviciile Investigaţii Criminale şi Criminalistic au desfăşurat cercetări într-o cauză privind o infracţiune de tentativă la tâlhărie calificată, comisă la începutul lunii august şi înregistrată cu autori necunoscuţi, şi au fost identificate şi depistate persoanele suspectate de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila, informează Agerpres.

În noaptea de 3 spre 4 august, în jurul orei 1.00, suspecţii A. Eugen (23 de ani), I.Tudorel (27 de ani) şi M.Nicuşor (23 de ani), toţi din satul Filipeşti, comuna Surdila-Găiseanca , ar fi pătruns în curtea a doi localnici în vârstă de 82, respectiv 81 de ani. Prin imobilizarea acestora cu propria lenjerie de pat şi folosirea violenţei, le-ar fi solicitat bani, iar după ce ar fi răvăşit încăperea şi nu ar fi găsit bani sau bunuri de valoare, ar fi părăsit locuinţa.