Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi agenți FBI, împușcați mortal într-o misiune. Suspectul a rănit alți trei
Doi agenți FBI, împușcați mortal într-o misiune. Suspectul a rănit alți trei

Doi agenți FBI, împușcați mortal într-o misiune. Suspectul a rănit alți trei

Mai mulți agenți speciali FBI au fost răniți în timpul unei misiuni, iar doi dintre ei au fost împușcați mortal de un suspect baricadat.

Doi agenți FBI au fost împușcați mortal în timp ce alți trei au fost răniți.

Incidentul a avut loc în timpul unei răfuieli marți dimineață. Autoritățile executau un mandat de percheziție la o casă din Sunrise, Florida.

„Atacatorul a fost omorât”, a declarat la rândul său FBI.

Tragedia a avut loc imediat după ora 6:00 la o adresă de pe strada Nob Hill, spun autoritățile din Sunrise. Sunrise este un oraș de lângă Miami, SUA.

Ofițerii de la FBI au ajuns la casa respectivă cu un mandat de percheziții. Cineva care locuia acolo era acuzat de violențe împotriva copiilor, au mai spus reprezentanții FBI.

Doi agenți FBI, împușcați mortal

„Agentul special Daniel Alfin și Laura Schwartzenberger  au fost uciși în timpul acestei misiuni”, a declarat directorul FBI Cristopher Wray. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

Alți trei au fost răniți de același atacator. Doi dintre ei au fost transportați la spital pentru a primi îngriji medicale specializate. Între timp, starea lor a devenit stabilă.

Al treilea și-a revenit rapid și a mai avut nevoie să meargă la spital, spune aceeași sursă menționată mai sus.

„În fiecare zi, agenții speciali de la FBI se pun în fața pericolului pentru a-i proteja pe cetățenii SUA. Agentul Special Alfin și agentul special Schwartzenberger au dat dovadă de eroism astăzi”, a mai spus Wray.

„FBI le va onora mereu sacrificiul suprem și la va fi mereu recunoscător pentru curajul lor. Continuăm să fim alături de familia noastră FBI și de familiile acestor agenți speciali. În ziele ce urmează îi vom ajuta cu ce resurse este nevoie pentru a trece mai ușor peste această pierdere”, a mai declarat directorul FBI Cristopher Wray.

Poliția a declarat de dimineață că suspectul se baricadase mai devreme. De asemenea, paramedicii erau deja prezenți la fața locului. Numele suspectului nu a fost dat publicității încă, scrie NBC.