Printr-o postare pe o rețea de socializare, Sorina Matei combate mitomania lui Kovesi arătând că a existat o secție (serviciu) pentru anchetarea unei anumite categorii profesionale, pentru șantaj în a obține decizii favorabile în dosarele vizate de fosta șefă a DNA. Nu așa cum nega cu obstinație Kovesi.

„Doamnelor și domnilor, așezati-va pe locurile voastre, ca a început mașina de minciuna și luați doar titlul asta. Cu “S” de la STOICA: “Nu a existat SECTIE” 🤣 Cu „S” de la SECTIE. Nu cucoana, a existat SERVICIU cu „S” de la SERVICIU. SERVICIUL era SUB SECTIA ta, care era coordonata de tine.

SERVICIUL era înființat de tine, prin ordin, fără aprobarea niciunui CSM, ai pus-o pe Mirica acolo ca era prietena ta, dupa aia te-ai dus la CSM s-o pui pe Mirica sefa, dupa ce infiintasei sandramaua și ai făcut Surveillance cu „S” de la Surveillance pe jumătate de procuratura și trei sferturi din judecători. Și dosare pe Şantaj, cu „Ş” de după „S” și sa obții decizii favorabile in dosare.

Nu mai scot documentele, inclusiv ordinul și raportul tau când te-ai dus cu ele sa ti se prelungească mandatul, ca n-are sens. E boală. Fixatie. Plictiseala mare. Oamenii bolnavi care suferă de mitomanie trebuie sa se ducă la doctor sa se trateze. my opinion”, a scris pe pagina sa de Facebook, Sorina Matei.

Laura Codruța Koveși a susținut că: „În DNA nu a existat niciodata o sectie de investigare a magistratilor, este o mare confuzie care se propaga. Si niciodata in sistemul judiciar nu a existat o sectie pentru anchetarea unei anumite categorii profesionale”.

De asemenea, într-o postare pe Facebook, Mircea Badea a acuzat-o pe fosta şefă DNA că minte cu neruşinare.

„Kovesi minte cum respiră. Ca de obicei. O formă de viaţă cu grave, dar grave probleme uşor diagnosticabile… Deci nu există în DNA Secţie?!?! Iată că există dar se numea Serviciu.