Editura Evenimentul si Capital

Scandalul lucrărilor de doctorat: Foşti ofiţeri SRI şi SPP, bănuiţi că au plagiat

Autor: | | 0 Comentarii | 2696 Vizualizari

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” a depus la „Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare” opt noi sesizări care vizează suspiciuni de plagiat în teze de doctorat, pentru a fi analizate lucrările susţinute de doi foşti ofiţeri superiori SPP, vicepreşedintele ANAF, patru ofiţeri din SRI şi un om de afaceri, conform PressOne.ro.

Printre cele mai cunoscute persoane asupra cărora planează suspiciunea că au plagiat în lucrările de doctorat pe care leau susţinut în cadrul Academiei „Mihai Viteazul” se numără Sorin Gabriel Cozma, fostul şef al al Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI şi Gabriel Naghi, fostul şef al SPP, primul trecând în rezervă în 2017, iar al doilea ocupându-şi funcţia până în anul 2005.

„Vă înaintăm sesizarea referitoare la teza de doctorat a domnului Cozma Sorin-Gabriel (foto) cu titlul „Determinări ale integrării europene asupra dimensiunii economice a securităţii naţionale” susţinută la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” însoţită de documentele în format hârtie, înregistrând la UEFISCDI cu nr . 2387 103. 10.20 I 8. Sesizarea respectă cerinţele OM 3482124.03.2016 şi este transmisă către CNATDCU în vederea demarării procesului de analizare şi soluţionare a acesteia” a scris Marlena Rotar în documentul transmis către CNATDCU. Potrivit site-ului CNATDCU, sesizările vizează lucrările de doctorat ale următoarelor persoane: Oiţă Romeo, fost angajat SPP, Lungu Severin Florian, fost şef SRI Brăila, Aurelian Ţolescu, ofiţer SRI, Ioan Şandru, om de afaceri, Gogancea-Vătăşoiu Mihai, fost vicepreşedinte ANAF.

Andreea Balan a facut vlog in spital! VIDEO incredibil: Vreau morfina, ca MOR! Ti se RUPE sufletul...

Pagina 1 din 1


Tag-uri: spp, sri, cozma, naghiStirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI