Evenimentul Zilei > Monden > DOC, destăinuiri din culisele Survivor. Artistul își dorea să se întoarcă înapoi acasă. „Oscilam între depresie si adrenalină”
DOC, destăinuiri din culisele Survivor. Artistul își dorea să se întoarcă înapoi acasă. „Oscilam între depresie si adrenalină”

DOC, destăinuiri din culisele Survivor. Artistul își dorea să se întoarcă înapoi acasă. „Oscilam între depresie si adrenalină”

DOC a părăsit Republica Dominicană în ediția difuzată pe 15 martie. Imediat după plecarea de la Survivor artistul a făcut mai multe dezvăluiri despre starea lui și despre cum a fost să participe la unul dintre cele mai urmărite show-uri din România.

DOC  s-a arătat resemnat de decizia telespectatorilor care l-au trimis acasă și a spus că își dorește să se întoarcă la familie, în special din cauza faptului că este foarte epuizat din punct de vedere fizic. Cântărețul a mărturisit că greutățile de pe insulă l-au făcut să-și piardă din creativitate.

DOC, epuizat fizic

Imediat după emisiunea de la Pro TV, el a acordat un interviu pentru VOYO. Atunci, DOC a spus că respectă decizia publicului, iar într-un fel e mai bine că s-a întâmplat așa.

„Dacă publicul a decis, cei de acasă au hotărât, cine sunt eu să zic că nu e așa? Sunt fericit că mă duc la familie. Credeți-mă, sunt foarte obosit. Sunt piele și os, nu mai am resurse. Oscilam între depresie si adrenalină. Cu fetele nu m-am mai înțeles de mult timp în camp, doar cu Ionuț, cu Mihai și cu Kamara în ulima vreme. Ciudat, dacă mă întrebi…  Mi-am pierdut atistăreala mea, nu mai eram creativ deloc, nu mai puteam, vă jur…zeama mea se ducea. Cumva, vă mulțumesc că mă trimiteți acasă”.

Acesta a spus că singurul regret pe care îl are că pleacă din Survivor este că nu a mai putut din punct de vedere fizic și speră că nu și-a dezamăgit familia și copilul cu plecarea lui din competiție.

De cealaltă parte, cântărețul a spus că el a dat tot ce e mai bun și a luptat pentru echipa Faimoșilor, iar acum merge acasă împăcat.

Artistul a avut multe de învățat la Survivor

DOC a mai adăugat că pleacă acasă cu niște lecții învățate, recunoscând că trebuie să fie mai cumpătat în unele situații și atunci când vorbește cu oamenii pe care nu-i place.

Întrebat ce pleacă odată cu el de pe insulă, Faimosul a spus: „Cred că dileala. Cred că adevărul spus brutal. Faptul că nu contează cu cine vorbești, ci trebuie să spui ce ai pe suflet. Pleacă pantalonii ăștia de trening, tricoul ăsta pe care l-am spălat de „n” ori în apele rămase după ce au spălat fetele haine. Pleacă tot ce-am reprezentat eu pentru public. Pleacă un prieten pe care și l-a câștigat Iftimoaie, Zmărăndescu și chiar și Kamara”, potrivit protv.ro.